Vanlige spørsmål

Hva gjør vi på friidrettsskolen?

Barna får prøve på de forskjellige øvelsene innom friidrett på en morsom måte. Det kommer i tillegg å være andre aktiviteter så som ballspill, rebusløp og grilling. Det blir mye gøy og moro med lek, konkurranser samtidig som de møter nye venner. Siste dagen arrangeres et lite stevne der barna konkurrerer i de øvelsene de har trent på under uken.

Hva skal barna ha med seg?
Komfortable joggesko er viktig. De aller fleste sportsbutikker selger gode joggesko for barn. Det behøver ikke være det aller dyreste for at det skal være bra kvalitet.

Et bra eksempel på gode joggesko ser dere til venstre, men det finnes mye å velge mellom.

Ordentlig med klær er å anbefale da været fort kan slå om. På solfylte dager kan det vare behagelig med en caps. Glem heller ikke solkrem.

Alle barn har med seg egen matpakke mandag til fredag. Det vil være frukt og grønt til alle deltagerne. På torsdag går vi til parken for felles grilling.

Når blir det fullt?
Så lenge påmeldingen er åpen her på siden, er det plasser ledig. Når det er fullt så stenger vi påmeldingen. Du vil motta ei mail med bekreftelse på gjennomført registrering. NB! Påmeldingen er ikke gyldig før betalingen er gjennomført.

Hva gjør vi dersom det regner?
Friidrettskolen fortsetter som vanlig. Det finnes jo ikke dårlig vær, bare dårlige klær ;) Men skulle det være riktig dårlig vær har vi mulighet til å vi være inne på Bislett stadion/ gymsalen på Stovner.

Hvilken gruppe har mitt barn kommet i?
Barna blir delt inn i grupper etter alder. Hvis du ønsker å være i en eldre el. yngre gruppe enn din alder så ordner vi det ved oppstart. Alle skal få være med i den gruppen som de ønsker. Dere vil ved oppstart få informasjon om hvilke instruktører som er ansvarlig for deres gruppe og mobilnummer til de.

Mitt barn vil være i den samme gruppen som sin venn/søsken. Hvordan ordner vi det?
Vi deler normalt inn gruppene etter alder. Har du spesielle ønskemål anbefaler vi at dere møter opp i god tid før start på mandagen. Da skal vi ordne sånn at ditt barn blir inndelt i en gruppe der hun/han trives.

Hvem er instruktører under friidrettsuken?
Våre instruktører er erfarne friidrettsutøvere. De fleste har vært med mange år før og har i tillegg erfaring innenfor idrett for barn med funksjonshemming.

Hva koster det?
Friidrettsskolen koster 1400 kr/uke. 1200kr/uke ved påmelding av søsken. Ønsker du barnevakt koster det 300 kr/uke i tillegg. Friidrettsskolen på Stovnerbanen er gratis for alle deltagere. Det er også gratis for barn med nedsatt funksjonsevne.

Hvordan betaler vi?
Alle påmeldte skal få et automatisk svarsmail ved påmelding til den mailadresse du registrerte ved påmeldingen. Hvis du nå ikke har fått dette til din mail ber vi deg sende mail til friidrettsskolen@skvidar.no I dette mail finner du all informasjon om betaling av Friidrettsskolen. (vi vil ikke sende ytterligere faktura) Påmeldingen skal være betalt før start av Friidrettsskolen og alle skal ved første dag vise opp kvittering. Påmeldingen er ikke gyldig før betalingen er gjort. (Uken på Stovner og barn med nedsatt funksjonsevne skal ikke betale noe)

Hvordan kan vi kontakte dere på dagen under Friidrettsskoleuken?
Ansvarlig kan kontaktes på telefon dagtid (45 91 43 30). Kontaktinformasjon på dagtid i forbindelse med Friidrettsskolen vil vi gi deg nærmere oppstart. Dere vil ved oppstart også få mobilnummer til deres barns trenere.