SK Vidars barnetrening

Friidrettstrening for barn
Sportsklubben Vidar har i 2014-2015 seks barnegrupper og nedenfor følger litt informasjon
13-16 år
For barn og ungdom i alderen 14-16 år vil det være trening hver mandag, tirsdag og onsdag innendørs på Bislett stadion. Inngangen finner dere ved Sofies gate på Lørdahls plass. Innholdet i treningen kommer til å bestå av løping, koordinasjon/teknikk og spenst.

12 – 13 år
Trening hver mandag og onsdag på Bislett Stadion kl 1700. Inngang ved Sofies gate på Lørdahls plass.
Til våren er vi ute så fremt det ikke er uvær. Det finnes jo ikke dårlig vær, bare dårlige klær.

10 – 11 år
Trening hver onsdag på Bislett Stadion. Inngang ved Sofies gate på Lørdahls plass.

8-9 år
Den nest yngste gruppen har treninger hver onsdag inne på Bislett Stadion. Disse treningene vil inneholde mye lek og morro, men også en introduksjon i ulike friidrettsøvelser.

7 år

Den yngste gruppen har treninger hver onsdag fra kl 1700-1800 på Bislett Stadion. Disse treningene vil inneholde mye lek og moro, men også en introduksjon i ulike friidrettsøvelser.

Funksjonshemmede
Barn og ungdomer med nedsatt funksjonhemming er hjertelig velkomne til våres treninger. Våres ledere har erfaring og utdannelse om trening for funksjonshemmede. Barn fra 7år og oppover kan delta. Ring oss gjerne for å ta en prat angående ditt barns behov av tilrettelegging.

Hvem kan delta?
Alle gutter og jenter kan være med på friidrettstreninga. Det trengs ingen tidligere erfaringer fra friidrett eller annen idrett for å være med.

Påmelding

Send oss gjerne en mail om du ønsker å være med på friidrettstreninga. Vi har hatt stor pågang på treningene i den siste tiden, og oppfordrer derfor alle til å sende en forespørsel om deltagelse pr mail i forkant av treningen for å være sikret plass. Husk å oppgi navn, alder og kontaktperson for deltakeren. Ta gjerne kontakt med prosjektleder Maria Lindström pr mail ( friidrett@skvidar.no ) eller telefon 22 95 50 54 dersom du har spørsmål vedrørende treningene.

Hva koster det?

For 2013 er prisen for medlemsskap i SK Vidar og aktivitetsavgift kr 1300 (kr 650 pr halvår)for barn opp til 12 år. For ungdommer 13 år og oppover er avgiften 1700 kr ( kr 850 pr halvår). Beløpet innbetales til kontonr 6022 05 27118 og merkes med ”aktivitetsavgift barnegruppa”, samt barnets navn. I tillegg kreves det at foreldre stiller på dugnad i forbindelse med våre arrangementer.

Når er det IKKE trening

Vi følger skoleruten, og det holdes derfor ikke trening i skoleferiene. Send oss gjerne en mail om du er usikker på om det er trening.

For mer informasjon: www.skvidar.no