Funksjonshemmede

Jone 2OLYMPUS DIGITAL CAMERAFunksj.Friidrettsskolen ønsker å gi et spesielt tilbud til barn i alderen fra 7 år med fysisk funksjonshemming, utviklingshemmede og synshemmede. I fjor året deltok synshemmede, rullestolsbundne og utviklingshemmede barn på Friidrettsskolen. Vi har fått gode tilbakemeldinger og i år ønsker vi at flere barn og unge med funksjonshemming har lyst å prøve på friidrett.

Det vil på samme tidspunkt også bli avholdt friidrettsskole for barn (7 – 12 år) uten nedsatt funksjonsevne. Disse to tilbudene vil i stor grad følge samme program hele uken.

Våre instruktører kommer til å være erfarne instruktører. Ta kontakt med oss så vi kan sammen tilrettelegge friidrettskolen for deg.

Deltager for barn med funksjonshemminger er gratis.